cetiri-nova-kosarkaska-terena-na-srebrnom-jezeru

Veliko Gradište

Info

Četiri nova košarkaška terena na Srebrnom jezeru

Foto: tpknews.altervista.org

How Good Of A Friend Are You Really?

Srebrno jezero postaje prava turistička ''Meka'' u Srbiji. Ponuda je upotpunjena sa četiri nova košarkaška terena.

Srebrno jezero postaje prava turistička ''Meka'' u Srbiji. Ponuda je upotpunjena sa četiri nova košarkaška terena.

 

Otvaranje je zakazano za ponedeljak 13. jun u 13 časova.

 

Košarkaški tereni, od kojih i jedan profesionalni, izgrađena su u sklopu turističko-rekreativnog kompleksa, po najvišim evropskim standardima, kao deo projekta „Investiciona ulaganja u infrastrukturu Srebrnog jezera sa ciljem razvoja turizma“.

 

Izgradnja terena započeta je u oktobru 2015. godine.Ukupna vrednost izvedenih radova, uključujući i radove na osvetljenju, iznosi 200 hiljada evra od čega je oko 100 hiljada evra finasirano od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, 16.000 evra iz nagradnog fonda švajcarske Agencije za razvoj i saradnju i 65.000 evra od nemačke organizacije za tehničku saradnju GIZ, koje je opština dobila za dobro upravljanje porezom na imovinu. Ostatak potrebnih sredstava obezbedila je opština Veliko Gradište.

 

Simboličnim presecanjem vrpce terene će otvoriti potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić,  jedan od najboljih evropskih košarkaša, kapiten reprezentacije Srbije i vlasnik Međunarodnog košarkaškog kampa TEO4, Miloš Teodosić, predstavnik Nemačke organizacije– GIZ i vođa projekta „Opštinski ekonomski razvoj u Istočnoj Srbiji“, Aleksandar Grunauer i predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić.

 

Nakon toga biće odigrana kraća košarkaška utakmica

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top