crveni-krst-u-borbi-protiv-bele-kuge-foto

Požarevac

Događaji

Crveni krst u borbi protiv „bele kuge“ (FOTO)

Foto: E.M.

How Good Of A Friend Are You Really?

Crveni krst Požarevac u porodilištu Opšte Bolnice uručio je bebi pakete majkama koje su na svet donele bebe u Nedelji Crvenog krsta.

Crveni krst Požarevac u porodilištu Opšte Bolnice uručio je bebi pakete majkama koje su na svet donele bebe u Nedelji Crvenog krsta.

 

Ovo je tradicionalne akcija „Paket za novorođenu bebu“ koja se sprovodi u okviru obeležavanja „Nedelje Crvenog krsta“ od 8. do 15. maja.

 

 

Za prvih pet dana, od 8.maja do danas rođeno je 14 beba.

 


Saša Obradović

 

„Crveni krst Požarevac se ovom, za nas najlepšom akcijom, pridružuje nacionalnoj strategiji borbe protiv „bele kuge“.Ovo je mali doprinos povećanju nataliteta u našoj zemlji“; kazao je sekretar Saša Obradović, čestitajući majkama novog člana porodice, poželevši bebama puno zdravlja, sreće i uspeha u životu.

 


Miomir Ilić

 

„Bez obzira ko je na vlasti, na svim odeljenjima u bolnici mora da se radi na poboljšanju uslova za rad zdravstvenog osoblja i smeštataja pacijenata, pogotovo na ovom koje donosi toliko sreće i radosti, pre svega porodicama, a potom i gradu i Srbiji. Zdravstvena zaštita treba da se podigne na što viši nivo, naročito u ovom domenu“, naglasio je gradonačelnik Miomir Ilić.

 


Milutin Avramović

 

„Nadam se da ćemo biti u mogućnosti da obogatimo aktivnosti tokom Nedelje Crvenog krsta, posebno ovu“, izrazio je očekivanje Milutin Avramović predsednik UO Crvenog krsta, koji je ovih dana postao deka.

 


Dr Danko Nikolić

 

„Crveni krst je uvek sa nama, saradnja nam je izvanredna. Očekujem da će ovakvih poklona za bebe biti još mnogo“, rekaoje dr Danko Nikolić vd direktora Opšte bolnice Požarevac.

 


Paketići za bebe

 

Kako saznajemo, jednoj od majki je ovo osma beba. Dobar primer u vreme kada preti „bela kuga“.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top