Da li će biti organizovanog dočeka u centru Požarevca?

Požarevac

Društvo

Da li će biti organizovanog dočeka u centru Požarevca?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Većina gradova ovih dana trebalo bi da odluči da li će organizovati doček na trgu, a što se Požarevca tiče još uvek nije doneta konačna odluka.

Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije grada Požarevca, kaže za E-Braničevo da se razmatra opcija nastupa estradne zvezde na trgu, ali da konačna odluka zavisi od epidemiološke situacije i preporuka Kriznog štaba.

,,U neizvesnosti smo jer ne znamo kako će se situacija sa koronavirusom dalje odvijati. Doček na trgu zavisiće od broja vakcinisanih u Požarevcu, ali i od preporuka Kriznog štaba. Međutim, ako situacija bude dozvoljavala organizaciju skupova, u planu nam je da pozovemo neku veću zvezdu, s tim što će bina biti malo skromnija u odnosu na prethodne godine. Pored toga, planiramo da organizujemo i program za decu u saradnji sa Sportskim centrom”, naglasio je Baldić.

Po njegovim rečima, ukrašavanje grada počeće u subotu, 11. decembra. Kako je javna nabavka za kupovinu novogodišnje rasvete i ukrasa obustavljena, grad će ove godine krasiti stara dekoracija.

>>,,PALA” JAVNA NABAVKA ZA KUPOVINU NOVOGODIŠNJE RASVETE<<

Baldić objašnjava da Turistička organizacija Požarevca neće raspisivati novu javnu nabavku zbog nedostatka vremena, ali da imaju dovoljan broj prošlogodinjih ukrasa i da grad neće da zaostaje za ostalim mestima u Srbiji.

To Top