Požarevac

Zabava

Da li će karavan „Izađi mi na teglu“ svratiti u Požarevac?

Foto: FB Izađi mi na teglu

How Good Of A Friend Are You Really?

Manifestacija „Izađi mi na teglu“ održava se ove godine od 11. septembra do 10. oktobra.

 “Pored složene situacije u kojoj se kreativna industrija nalazi usled posledica prouzrokovanih pandemijom virusa kovid 19, omiljeni gastronomski karavan svih kulinarskih majstora ali i gurmana, ipak je pronašao način da se realizuje u 2020. godini na bezbedan način, poštujući preporuke zdravstvenih institucija. Pod nešto izmenjenim pravilima, a uz poštovanje opštih mera predostrožnosti, ovogodišnji karavan će se održati u čak 12 gradova”, objavljeno je na zvaničnom sajtu “Izađi mi na teglu”.

Požarevac se, međutim, ne nalazi na spisku gradova. Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije grada Požarevca, kaže da ih ove godine nisu kontaktirali organizatori manifestacije.

„Organizatori su pretpostavljam odabrali nekoliko gradova u kojima je najbezbednije, po njihovoj proceni, da se održi manifestacija“, kaže Baldić i dodaje da je pitanje da li bi prihvatili poziv jer bi manifestacija ove godine morala da se održi pod specijalnim uslovima, poput LJKI, i uz odobrenje Zavoda za javno zdravlje Požarevac i Štaba za vanredne situacije.


 

To Top