Danas se bira rukovodstvo grada

Požarevac

Politika

Danas se bira rukovodstvo grada

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U 10 časova počeće Skupština grada Požarevca, na kojoj će biti izabrani gradonačelnik, njegov zamenik i članovi Gradskog veća.

Materijal za sednicu nisu dobili ni odbornici, a ni novinari, tako da se i nekoliko sati pre njenog početka može samo nagađati ko će biti na ovim funkcijama.

Kako bismo proverili šta građani misle o tome, ali i koliko su informisani, na Regionalnom portalu E-Braničevo protekle nedelje bila je aktuelna anketa sa pitanjem: “Ko će biti gradonačelnik Požarevca?”.

Naveći procenat učesnika ankete, tačnije 32,79 odsto smatra da će Saša Pavlović, aktuelni gradonačelnik, ostati na čelu grada, dok se 21,31 odsto njih odlučilo za ponuđeni odgovor “Aleksandar Jovanović, direktor PRIM-a”.

 Pojedini građani ipak smatraju da će gradonačelnica postati Tatjana Činč, direktorka Apoteke Požarevac. Njih je 19,67 odsto.

Zanimljivo je da se isti procenat ispitanika, odnosno pо 13,11 odsto, odlučio za ponuđene odgovore: “Draško Dačić, direktor bolnice Požarevac” i “Neko drugi iz redova SNS”.

Po našim nezvaničnim saznanjima, gradonačelnik Požarevca biće ponovo Pavlović, ali ostaje da vidimo na samoj sednici.

To Top