Danas sunčano i veoma toplo, a u nedelju...

Braničevo

Društvo

Danas sunčano i veoma toplo, a u nedelju...

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Posle sunčanog i veoma toplog dana, posle podne i tokom noći kiša i pad temperature.

U Srbiji danas biti sunačano i veoma toplo, uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najviša dnevna temperatura od 31 do 34 stepena.Posle podne na jugozapadu, a tokom noći i na severu zemlje naoblacenje, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima ponegde praćenim grmljavinom, saopštavaju iz RHMZ.

Osetan pad temperature prognoziran je u nedelju, a maksimalna dnevna teperatura biće za desetak stepeni niža od današnje i kretaće se u intervalu od 21 do 24 stepena. U pojedinim delovima Srbije moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

U Požarevcu i okolini danas sunčano i veoma toplo vreme, maksimalna dnevna temperature do 33 stepena. Na snazi je danas žuto upozorenje za ekstremno visoku temperaturu. Indeks UV zračenja danas je devet, što znači da je vrlo visok. Vrednosti ultraljubičastog indeksa kreću se od nula do deset i više, a sve iznad šest smatra se visokim i opasno je po kožu.

U noći između subote i nedelje doći će do promene vremena – najavljene su padavine i pad temperature. Maksimalna dnevna temperatura u Požarevcu i okolini biće oko 22 stepena, a tokom dana moguća kiša sa grmljavinom.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top