deca-iz-malog-crnica-i-u-zvorniku-pokupila-nagrade

Malo Crniće

Kultura

Deca iz Malog Crnića i u Zvorniku pokupila nagrade

Foto: zvornikdanas

How Good Of A Friend Are You Really?

„Nemušti jezik“ dobio nagrade za najbolju predstavu u celini, glavnu mušku ulogu, režiju, scenski govor i epizodnu ulogu – piše „Zvornik danas“.

„Nemušti jezik“ dobio nagrade za najbolju predstavu u celini, glavnu mušku ulogu, režiju, scenski govor i epizodnu ulogu – piše „Zvornik danas“.

 

U Domu omladine Zvornik, početkom decembra održan je četvrti Međunarodni festival dječijeg pozorišta „Zvono“.

 

Manifestaciju organizuje Zvorničko dramsko pozorište, a pokrovitelj je Grad Zvornik.

 

Od sedam izvedenih, za najbolju je proglašena predstava „Nemušti jezik“ u izvođenju Opštinskog amaterskog pozorišta „Branislav Nušić“ Malo Crniće.

 

Ovo pozorište odnelo je još nekoliko nagrada.

 

Za najbolju režiju nagrađen je Fuad Tabučić, kao i za scenski govor, dok je Stefan Pavlovski proglašen za najboljeg glumca – objavljuje „Zvornik danas“.

 

Za najbolju scenografiju nagrađena je Jelena Cvejić, predstava „Zaljubiška“ Zvorničkog dramskog pozorišta, za kolektivnu igru Dramski studio „Ars liberi“ iz Bačke Palanke sa predstavom „Sedam Snježana i jedan patuljak“. Najbolja glumica je Valentina Slepčević, predstava „Zaljubiška“ „Zvorničkog dramskog pozorišta“.

 

Pohvale su uručene za glumačka ostvarenja Darku Radomiroviću iz „Gradskog pozorišta“ Jagodina, Urošu Matiću iz Dramskog studia „Ars liberi“ iz Bačke Palanke i Aleksandri Pavlović  iz amaterskog pozorišta „Branislav Nušić“ Malo Crniće, kao i zvorničkoj publici za nesebičnu podršku festivalu.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top