Deo Požarevca bez struje, planska isključenja od ponedeljka

Braničevo

Servisne informacije

Deo Požarevca bez struje, planska isključenja od ponedeljka

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Centar grada i pojedini delovi Požarevca ostali su jutros bez struje. Planska isključenja najavljena su od 5. do 12. decembra.

Elektromorava Požarevac redovno obaveštava medije o isključenjima struje, međutim, nije bilo najave da će  u nedelju biti nestanka struje u Požarevcu.

Kako saznaje E-Braničevo iz Elektromorave, u pitanju je manji kvar na mreži koji je otklonjen i većina potrošača u Požarevcu je dobila struju.

Planska isključenja najavljena su od ponedeljka, 5. decembra, kada će bez struje ostati manastir Rukumija od 8 do 14 sati. Narednog dana bez struje će biti od 8.30 do 13.30 sati deo Miljevića (trafo oblast Miljević 2).

Za sredu, 7.decembra, najavljeno je isključenje električne energije u delu sela Snegotin prema centru od 8.30 do 14 sati, od 9 do 14 u ulici Sime Simića u Petrovcu, a u istom vremenskom periodu bez struje će biti i deo Moravske ulice u Požarevcu (posle zaobilaznice).

U četvrtak će bez električne energije ostati od 8.30 do 14.30 Sinđelićeva ulica u Velikom Gradištu, od 8.30 do 13.30 sati deo Bikinja (trafo oblast Bikinje 1), a od 9 do 14 deo Moravske ulice prema Dragovcu iz trafo oblasti Borska i ulica Petrovačka u Petrovcu.

I u petak će pojedini potrošači ostati bez struje: ulica Sime Simića u Petrovcu  i deo Poljane kod doma zdravlja od 9 do 14 sati, kao i deo Srednjeva (trafo oblast Srednjevo betonska TS) od 8.30 do 14.30 sati.

To Top