Dragan Milić ponovo predsednik opštine Veliko Gradište

Veliko Gradište

Događaji

Dragan Milić ponovo predsednik opštine Veliko Gradište

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je u Velikom Gradištu održana prva sednica novog saziva na kojoj su izabrani izvršni organi ove lokalne samouprave.

Za predsednika opštine izabran je Dragan Milić, odbornik sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu". Milić je po šesti put izabran za predsednika opštine Veliko Gradište. Kao njegov zamenik imenovan je Slađan Marković, kome je ovo treći mandat.

Milić se obratio predstavnicima opozicije i pozvao ih da učestvuju u radu lokalne samouprave, kao i da ubuduće iznose kritike za ono što smatraju da nije u redu.

Dragan Milić je na čelo opštine došao prvi put 1992. godine kao predsednik Skupštine opštine. Za predsednika opštine izabran je na direktnim izborima 2004. godine sa četvorogodišnjim mandatom. Od 2010. godine ponovo obavlja ovu funkciju, a još dva mandata dobija i na lokalnim izborima 2012. i 2016. godine.

Na sednici su danas izbrani i članovi Opštinskog veća: Dejan Ivanović iz Kurjača, Jelena Kostić iz Popovca, Zoran Aleksić, Zoran Nikolić i Milan Đuričić iz Velikog Gradišta.

To Top