Državni sekretar dr Dušan Kićović posetio kučevačku osnovnu školu

Kučevo

Događaji

Državni sekretar dr Dušan Kićović posetio kučevačku osnovnu školu

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Povod njegove posete bila je proslava 189.rođendana Osnovne škole “Ugrin Branković” i otvaranje takozvane “tople veze” između zgrade škole i Sportske hale.

Državni sekretar Ministarstva prosvete zadužen za osnovno obrazovanje,  dr Dušan Kićović, zajedno sa rukovodiocem Školske uprave Požarevac Velišom Joksimović, posetio je kučevačku osnovnu školu.

Detalj sa priredbe

Kićović je tom prilikom obišao radove izvedene na zgradi  škole, a potom  otvorio objekat tzv. „tople veze“ između zgrade  škole i Sportske hale. Izgradnja  „tople veze“ ostvarena je uz veliku finansijsku pomoć i podršku Jedinice za upravljanje projektima - Program modernizacije škola pri Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Topla veza

“Izgradnjom objekta “tople veze” stvoreni su bolji uslovi za kvalitetnije izvođenje nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, kao i svih ostalih oblika sportskih aktivnosti, jer je povećana zdravstvena bezbednost učenika, s obzirom na to da učenici neće napuštati školsku zgradu prilikom odlaska u halu. Takođe, povećana je efikasnost naših higijenskih kapaciteta, a učenici dobijaju sigurnije i bezbednije uslove za pripremu sportskih nastavnih aktivnosti”, rekla je ovom prilikom direktorka škole Snežana Kržanović.

U nastavku svečanosti usledila je priredba koju su pripremili učenici i nastavnici ove škole.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top