Dveri u Požarevcu na novoj lokaciji

Požarevac

Politika

Dveri u Požarevcu na novoj lokaciji

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri, prisustvovao je otvaranju nove kancelarije.

Obraćajući se prisutnima Obradović je podsetio da se pokret Dveri, kao član Saveza za Srbiju, nalazi u kampanji bojkota izbora.

„Bojkot nije povlačenje i odustajanje od borbe, to je upravo borba. Cilj Dveri i Saveza za Srbiju su slobodni i pošteni izbori. Već tri nedelje obilazimo čitavu Srbiju i praktično smo obišli više od 100 gradova i opština. Razgovarali smo sa građanima i objašnjavali im zašto bojkot, jer oni to ne mogu da čuju na cenzurisanim, velikim beogradskim medijima“, rekao je Obradović okupljenim članovima i simpatizerima.

 

Boško Obradović

On je još najavio da će u drugoj fazi iznova obići Srbiju zajedno sa svim liderima opozicije koji su u bojkotu, a u trećoj fazi planirana je kampanja na lokalnom nivou, što, kako kaže, znači da će sve lokalne organizacije formirati jedan štab bojkota koji će organizovati različite aktivnosti.

Pokret Dveri postoji devet godina u Požarevcu, a kancelarija se nalazila u ulici Moše Pijade, podsetio je Dragan Papović, predsednik Gradskog odbora Dveri.

„Imali smo ideju da kancelarija bude na nekom vidnijem mestu, omasovili smo se i stekli su se uslovi za promenu lokacije“,  kazao je Papović.

 

Dragan Papović

Nove prostorije nalaze se u ulici Bože Dimitrijevića 6 u Požarevcu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top