EB PATROLA: Trava odavno nije košena, Burjanci strahuju od zmija (FOTO)

Požarevac

Prijavi problem

EB PATROLA: Trava odavno nije košena, Burjanci strahuju od zmija (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U naselju Burjan, kod stare zabelske pruge, izvesno vreme trava nije košena i sada je dostigla visinu od metar pa čak i više na pojedinim mestima, a viđene su i zmije.

Na ovaj problem portalu E-Braničevo je preko aplikacije „Prijavi problem“ ukazao jedan Požarevljanin koji živi u naselju Burjan. Iako voz odavno ne prolazi tuda, on je, poput mnogih koji žive u ovom delu grada, često prinuđen da prolazi stazom pored pruge koja se gotovo ne vidi od trave.

Pruga se gotovo i ne vidi od trave

Kako je to javna površina, meštani su očekivali, kaže, da će nadležna služba u gradu organizovati košenje, što i jeste ranije bio slučaj, međutim, to se do danas nije desilo.

Burjanci su čak imali ideju da se organizuju i pokose travu, priča on, međutim, odustali su pošto su pojedini meštani videli zmije, u delu između Dragovačkog i Brežanskog puta puta. Po njegovim rečima, dvadesettrogodišnja devojka prešla je biciklom preko zmije.

Na ovoj stazi je viđena zmija

Meštanima ostaje nada da će nadležni reagovati i u najkraćem roku pokositi travu jer ima onih koji svakodnevno moraju pešaka ili biciklom da prolaze pored pruge.

To Top