Ekipa „Trio – zlatno runo“ skuvala najbolji lovački gulaš

Kučevo

Događaji

Ekipa „Trio – zlatno runo“ skuvala najbolji lovački gulaš

Foto: eKucevo

How Good Of A Friend Are You Really?

U organizaciji Lovačke sekcija Duboka i Mesne zajednica Duboka, juče je održana 12. “Gulašijada” na kojoj se nadmetalo 17 ekipa.

Takmičari su za pripremu i kuvanje gulaša na raspolaganju više sati - od 11 do 17 časova. Žiri, sastavljen od kulinarskih stručnjaka, stvarno je imao izuzetno težak zadatak. Na kraju je odlučeno da treće mesto pripadne ekipi „Cipi-ripi“ iz Ševice, drugo timu „Mitar i Prike“, koji je dobio i posebnu diplomu organizatora zbog toga što su jedini koji su  do sada nastupili na svih 12 “Gulašijada” u Duboki, a za pobednika proglašena je ekipa „Trio -Zlatno runo“, koju su sačinjavali Vlasta Vojkić, Radiša Rajić i Miodrag  Šojanović.

Nagrade su uručili zamenik predsednika opštine Nebojša Mitrović, predsednik Lovačke sekcije Duboka Slobodan Lazarević i predsednik Saveta MZ Duboka Dragiša Ilić.

Događaj je upotpunjen kulturno-umetničkim programom u kome su nastupili KUD „Voluja“ iz Voluje i KUD „Rusaljke“ iz Duboke.

Manifestaciji su prisustvovali i nosioci najviših funkcija u lokalnoj samoupravi – predsednik opštine Vladimir Stojanović, zamenik predsednika opštine Nebojša Mitrović, pomoćnica predsednika opštine Jasmina Ćamilović, načelnik OU Zoran Velimirović i članovi Opštinskog veća Miloš Petrović, Davor Stanojević i Slaviša Marijoković, kao i predsednik NSV Novica Janošević, direktori škola, javnih preduzeća  i ustanova.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top