Ergela „Ljubičevo“: Zvanično predstavljen program 56.LJKI

Požarevac

Događaji

Ergela „Ljubičevo“: Zvanično predstavljen program 56.LJKI

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Poznato je koliko iznosi nagradni fond i ko će nastupiti u zabavnom delu programa, ali je još uvek nepoznato ko će otvoriti igre i hoćemo li imati počasnog viteza.

Sama manifestacija, po rečima Bojana Ilić, predsednika Skupštine grada Požarevca, specifična je jer se, pored galopskih i kasačkih trka, održava i Ljubičevski višeboj po kome je Požarevac poznat u Srbiji, a i šire.

Ilić je uputio poziv građanima Srbije da u vreme igara posete Požarevac, uz napomenu da je obezbeđen dovoljan broj parking mesta, a pozitivna atmosfera u gradu i na Hipodromu je zagarantovana.

Ove godini zabavni deo programa odvija se na dve lokacije, standardnoj u centru grada i na stadionu malih sportova Politehničke škole.

Celokupan program LJKI možete pogledati OVDE.

Po rečima Ilića još nema potvrde da li će predsednik Aleksandar Vučić otvoriti igre 30. avgusta, ili će pak poslati izaslanika. Takođe, još uvek nije poznato ko će biti počasni vitez  i da li će ga ove godine uopšte biti.

Nagradni fond ovogodišnjih LJKI je na nivou prošlogodišnjeg, oko 8,1 miliona dinara, ali je to bilo dovoljno da se privuku takmičari iz susednih zemalja.

Ulaznice za glavni sporstki dan na Hipodromu takođe su na nivou prošlogodišnjih - 300 dinara bočne, a 1.000 glavna tribina.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top