A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

EU PRO predstavlja javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava na Srebrnom jezeru - EU - EU PRO
EU PRO predstavlja javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava na Srebrnom jezeru

Veliko Gradište

Događaji

EU PRO predstavlja javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava na Srebrnom jezeru

Foto: EU PRO

How Good Of A Friend Are You Really?

Evropska unija je za ovaj javni poziv opredelila ukupno 2,5 miliona evra kako bi doprinela povećanju konkurentnosti lokalne privrede.

Informativna sesija o drugom javnom pozivu razvojnog programa EU PRO za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima i preduzetnicama i mikro i malim preduzećima biće održana u sredu 16. oktobra, u 10:30 časova na Srebrnom jezeru u hotelu “Danubia Park”.

Poziv je otvoren do 10. novembra 2019. godine, a pravo učešća imaju preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća koja se bave proizvodnjom i koja su registrovana u periodu od 2014 do 2018. godine u 99 gradova i opština uključenih u program EU PRO. Ovim javnim pozivom obuhvaćen je grad Požarevac i sve opštine Braničevskog okruga.

Opredeljena sredstva namenjena su za nabavku opreme i uvođenje usluga sa ciljem da se unapredi proizvodnja i tržišni potencijal privrednih subjekata i doprinese povećanju zaposlenosti.

Preduzeća mogu da konkurišu za bespovratna sredstva u visini od 10.000 do 30.000 evra, dok je za brzorastuća i izvozno orijentisana preduzeća i preduzetnike maksimalan iznos podrške 70.000 evra.Takođe, korisnici/ce sredstava treba da obezbede finansijsko učešće u projektu u visini od 20 odsto, odnosno 30 odsto ako apliciraju za sredstva veća od 30.000 evra.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top