Grad opredelio pet miliona dinara za izradu projekta zatvorenog bazena

Požarevac

Društvo

Grad opredelio pet miliona dinara za izradu projekta zatvorenog bazena

Foto: Pixabay

How Good Of A Friend Are You Really?

Predviđeno je projektovanje dva bazena, hidromasažne kade, tribine, restorana...

Gradska uprava Požarevca raspisala je javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije za izgradnju zatvorenog bazena. Iz gradskog budžeta za izradu projekta opredeljeno je pet miliona dinara.

Projektom je potrebno da se bazen locira između sportske hale i postojećeg otvorenog bazena. Orijentaciona površina zemljišta na kojem se projektuje iznosi 2,6 ara. Objekat zatvorenog bazena planiran je da ima orijentacionu bruto površinu objekta od oko 2.500 metara kvadratnih.

Arhitektonski je potrebno uklopiti protivpožarni put i prostor iznad, napraviti vezu između sportske hale, zatvorenog i otvorenog bazena.Predvideti zelenilo i mobilijar, u meri koliko je to arhitektonski moguće. Pri projektovanju nastojati da se postigne skladna vizuelna veza novoprojektovanog objekta sa postojećom sportskom halom, navodi se u konkursnoj dokumentaciji.

Od sadržaja u objektu predviđeno je projektovanje dva bazena sledećih dimenzija: 25x21x2 metra i 7,5x15x 0.80-1.2 metra. Pored toga planirana je i hidromasažna kada dimenzije 7.5x3 metra.

Od pratećih sadržaja potrebno je da objekat sadrži tribine za oko 100 gledalaca, restoran ili kafe, minimum dve kancelarije, fitnes salu, svlačionice sa tuševima odvojeno za muškarce i za žene, prostorije sa sanitarnim blokovima, prostorije za održavanje objekta...

Detaljnije pogledajte OVDE.

Krajnji rok za podnošenje ponuda je 27.januar 2020.godine.

To Top