Gradištanci biraju članove saveta mesnih zajednica

Veliko Gradište

Politika

Gradištanci biraju članove saveta mesnih zajednica

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Izbori za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Veliko Gradište biće održani u nedelju 7. marta, u terminu od 8 do 18 časova.

Glasanje na izborima za članove saveta mesnih zajednica odvijaće se na 28 biračkih mesta: MZ Biskuplje, Gimnaziji, MZ Veliko Gradište, zgradi opštine, Muzičkoj školi, osnovnim školama u Gradištu, Doljašnici, Zatonju, Kamijevu, Ostrovu, Kurjaču, Kumanu, Ljubinju, Garevu, Ramu, Topolovniku, Carevcu, Češljevoj bari i selu Desine, u mesnim kancelarijama Đurakovo – Popovac, Kusiće,Makce, Sirakovo, domovima kulture u Majilovcu, Pečanici, Požeženu, Srednjevu i lovačkom udruženju u Tribrodu.

„Glasačko pravo ima 17.128 građana na području opštine Veliko Gradište. Glasanje će se odvijati u skladu sa svim predviđenim epidemiološkim merama zaštite“, rekla je za E-Braničevo Danka Nikolić, predsednica Izborne komisije.

Komisija je obustavila postupak izbora za članove saveta mesnih zajednica u Doljašnici, Srednjevu i Sirakovu jer je prijavljen manji broj kandidata od broja članova saveta mesne zajednice koji se bira.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top