Gradištanci kreiraju budžet opštine za 2020.godinu

Veliko Gradište

Događaji

Gradištanci kreiraju budžet opštine za 2020.godinu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na info-pultu Turističke organizacije Veliko Gradište, koji će biti postavljen na trgu Mladena Miloradovića, u subotu od 8:30 do 10:30 časova, građanima će biti podeljeni upitnici i anketni listići.

Popunjavanjem anketnih listića Gradištanci mogu izneti predloge koji će doprineti unapređenju kvaliteta života u lokalnoj zajednici. Osim toga, na pomenutom pultu se može preuzeti Bilten u kome je detaljno izneta realizacija budžeta za 2018.godinu.

Cilj ove inicijative jeste da se građanima približi lokalni budžet i time podstakne aktivno učešće u budžetskom procesu, ali i da promocijom primera dobre prakse i odgovornog upravljanja lokalnim budžetom utiče na povećanje poverenja u lokalne institucije.

S obzirom da je za subotu najavljen sunčan i topao dan, Udruženja žena iz Đurakova, Topolovnika i Rama će ponuditi slane i slatke specijalitete ovoga kraja.

U okviru  ove kampanje učestvovaće i medicinsko osoblje iz Doma zdravlja, koje će na licu mesta vršiti kontrolu krvnog pritiska i davati savete iz oblasti zdravlja.

Za one najmlađe pobrinuće se frizerka ,,Bikica-kikica“ i to besplatno.

Gradištanci su dobili i poziv od Dragana Milića, predsenika opštine, da se uključe u kreiranje budžeta, o čemu smo pisali ranije.

Pogledajte OVDE.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top