Gradištanci se ponovo predstavili u Rumuniji (FOTO)

Veliko Gradište

Turizam

Gradištanci se ponovo predstavili u Rumuniji (FOTO)

Foto: TOVG

How Good Of A Friend Are You Really?

Nova prezentacija turističkih potencijala opštine Veliko Gradište u Temišvaru.

Na konferenciji za medije govorili su Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, Dajana Stojanović, direktorka Turističke organizacije Veliko Gradište, Vladan Tadić, generalni konzul Republike Srbije u Temišvaru, Ognjen Krstić, predsednik Saveza Srba u Temišvaru i Javor Radovanković, vlasnik restorana „Lojd“.

Na štandu TO Veliko Gradište 

Ovom prezentacijom pokušaćemo da se zahvalimo našim dragim gostima iz Temišvara i ujedno pozovemo nove posetioce koji su zainteresovani za klasične odmore, sport i rekreaciju, potpuno uživanje u krstarenju turističkim brodovima ili jednostavno za veselu atmosferu na našim manifestacijama“, rekla je direktorka gradištanske Turističke organizacije.

 

Samo nedostaje od ptice mleko

Dragan Milić istakao je želju da turisti posete Veliko Gradište, uz uverenje da kada gost jednom tamo dođe, uvek se vraća, što i jeste glavni cilj opštini koja svoju budućnost vidi u turizmu. Srebrno jezero, koje je jedno od najlepših i najpoznatijih turističkih mesta Srbije, nalazi se na svega stotinak kilometara od Temišvara, a posetioci koji dolaze, imaju priliku da skelom preko Dunava, na tradicionalan način, uplove u Veliko Gradište kod Ramske tvrđave i nastave svoj put ka Srebrnom jezeru. Jezero svojom bogatom ponudom može da zadovolji potrebe i najzahtevnijih turista, podsetio je predsednik opštine.

Turističke brošure za ovu sezonu

Na trgu „Pobeda“ predstavio se Ansambl narodnih igara i pesama „Vlastimir Pavlović Carevac“.

Na trgu Pobede razvilo se kolo

Ugostiteljsaka ponuda i gastronomski specijaliteti su jedna od najbitnijih potencijala Srbije, a Veliko Gradište je opština koja je poznata po širokoj ponudi hrane i bogatim menijima svojih restorana. Ovom prezentacijom ugostitelji su mogli da direktno prezentuju svoje restorane predstavnicima agencija u Rumuniji, ali i budućim gostima.

Gastronomsa ponuda više nego pribvlačna

Prezentacija ove braničevske opštine realizovana je u saradnji sa Savezom Srba u Rumuniji, Konzulatom Republike Srbije u Rumuniji i temišvarskim vlastima.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top