A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Gradištanka pobedila na konkursu „Stiška svitanja“
Gradištanka pobedila na konkursu „Stiška svitanja“

Malo Crniće

Kultura

Gradištanka pobedila na konkursu „Stiška svitanja“

Foto: bsmms.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Kratke priče potpisane šifrom, prispele na konkurs, žiri je pažljivo iščitao i izvršio selekciju najboljih.

Žiri u sastavu Violeta Dimitrić, književnik, novinar, TV autor i voditelj iz Beograda, Lidija Malović, književnica i predsednica Beogradskog centra za kulturu i književnost iz Beograda, i Zorka Stojanović, književnik iz Malog Crnića, odlučili su da prvo mesto dodele Tanji Đurđević iz Velikog Gradišta za priču „Peščanik“.

Drugo mesto je osvojio Vića Mitrović  za priču „Šapat magije“, a treće ravnopravno su podelili Tomislav Krsmanović za priču „Susret Alena Delona“ i Stevana Markovića za priču „U Hotelu Mažestik u Beogradu“, Svetlana Perišić iz Smoljinca za priču „Tabani“ i Magdalena Redžović iz Kostolca, za priču „Mladi“.

Žiri je nagradio i Baneta Docina za priču „Povratna karta do raja“, Nerandžu Kostić za priču „Žensko srce“, Nikicu Banića za priču „Brko“, Milicu Simić za priću „Evropa u Rači“ Draganu Mladenov za priču „Šolja toplog čaja“, Miroslava Pavlovića za priču „Čekajući Eminu“, Snežanu Simić za priču „Gratis na naš način“, Hranislav Hrane Milojković za priču „ Dan kad su mi pevale Lazarice“.

U Zborniku sa konkursa biće zastupljene i priče Borivoja Živaljevića, Dragoslava Brankovića Gileta, Dragana Žurževića, Dragana Radosavljevića, Ljubisava Grujića Gruje, Marice Ćosić, Radeta M. Obradovića, Radmile Zorić, Radmile Nestorov,  Snežane Kuntoš Trbok, Snežane Milanović, Sunčice Antić i Špejtina Sojeva Sole.

U zborniku su i poklon priče Danijele Božičković Radulović, Violete Dmitrović, Zorke Stojanović i Lidije Malović.

Svečana dodela nagrada i promocija zbornika bića održana 4. oktobra u čitaonici „ Osam nijansi plave“ u biblioteci „Srboljub Mitić“.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top