Gradištanski polumaraton istrčalo 240 takmičara

Veliko Gradište

Sport

Gradištanski polumaraton istrčalo 240 takmičara

Foto: TOVG

How Good Of A Friend Are You Really?

Najbolji plasman ostvarili su Denis Firulović i Maria Moskova.

U generalnom plasmanu za muškarce pobednik je Denis Firulović, drugo mesto zauzeo je Novica Stojanović, a treća mesto osvojio je Miodrag Vukić.

U generalnom plasmanu za žene pobednica je Maria Moskova, drugo mesto osvojila je Aleksandra Burkanović, a treće Sanela Fetahović.

U kategoriji muškaraca od 40 do 49 godina najbrži je bio Zoran Radičanin, drugo mesto osvojio je Kristifor Manču, a treću poziciju je zauzeo Dragan Mladenović. U istoj kategoriji za žene prvo mesto osvojila je Sanela Fetahović, drugo mesto pripalo je Svetlani Jovanović, a treće mesto zauzela je Gordana Diković Jovanović.

U kategoriji muškaraca 50 godina i više najbrži je Jovan Glišić, drugi je stigao Navligu Lonel, a treći Aleksandar Maksimović. U istoj kategoriji za žene pobednica je Lepa Aleksić, druga je stigla Suzana Filipović, a treće mesto osvojila je Vera Velimirović.

Najbrži Gradištanci ove godine bili su Miodrag Vukić i Lepa Aleksić. 

Staza polumaratona prostirala se od gradskog parka do Zatonja i nazad, a istrčalo je 240 takmičara. 

Organizator skupa bio je Atletski klub „VGSK” u saradnji sa Sportskim centrom, Turističkom organizacijom i Kulturnim centrom „Vlastimir Pavlović Carevac”, pod pokroviteljstvom Opštine Veliko Gradište.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top