Građani da prijave samo nedostatak grejanja u čitavom objektu

Požarevac

Info

Građani da prijave samo nedostatak grejanja u čitavom objektu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U skladu sa aktuelnim propisima i vremenskim prilikama JP „Toplifikacija“ je juče u popodnevnim časovima počela sa isporukom toplotne energije krajnjim korisnicima. Veliki broj građana zvao je da prijavi kvar.

„Molimo građane da tokom trajanja funkcionalnih proba, isključivo vrše prijavu kvarova koji se odnose na negrejanje celih objekata i eventualnih kvarova na samim instalacijama. Probleme sa pojedinačnim negrejanjima grejnih tela, kao i prijavu vazduha u instalacijama JP „Toplifikacija“ će otklanjati nakon okončanja toplotnih proba“, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Zbog rekonstrukcije toplopredajnih stanica i remontnih aktivnosti neće biti isporučivana energija korisnicima u sledećim ulicama:  Deligradskoj od 2 do 28, Knez Miloševom vencu od 18 do 22, Prilepskoj od 2 do 14, Kosovskoj od 33 do 57 i od 46 do 58, Skopljanskoj, naselju „Đura Jakšić“, Moše Pijade od 13 do 27, Moše Pijade od 30 do 40, Svetosavskoj od 1 do 3, 7. juli,  Zelengorskoj od 2 do 36, Sinđelićevoj od 1 do 5 i Veljka Dugoševića.

Isporuka toplotne energije navedenim lokacijama se očekuje početkom sledeće nedelje, navodi se u saopštenju „Toplifikacije“.

To Top