A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Gradski bazen spreman za početak sezone - sezona, kupanja, bazen - bazen
Gradski bazen spreman za početak sezone

Požarevac

Društvo

Gradski bazen spreman za početak sezone

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog vremenskih prilika sezona kupanja u Požarevcu kasni dve nedelje.

Oko 11 sati temperatura vode bila je 21 stepen. Do otvaranja bi trebalo da dostigne optimalnu temeraturu oko 25 stepeni. Na dan otvaranje ulaz je slobodan.


Sve spremno za kupanje

 Cena ulaznice je, kao i poslednjih 10 godina, 150 dinara. Vlasnici sezonskih kartica mogu da ulate 10, 20 i 30 ulazaka, odnosno, 1.200, 2.400 i 3.600 dinara.

„Ispravnost vode kontroliše Zavod za javno zdravlje Požarevac. Do sada nismo imali problema, nikada nije bio zatvoren bazen zbog neispravnosti vode, nadam se da neće ni ove godine. Dosta smo radili na filter stanicama, ostalo je filter postrojenje koje će ove godine radti punim kapacitetom. Za narednu godinu predviđena je kompletna zamena filtera zbog uštede vode za ispiranje“, rekao je Nenad Mitić, vd direktora SC „Požarevac“.

Novina od ove godine su kabine za presvlačenje i, uz prošlogodišnju rekonstrukciju tuševa i toaleta, taj segment je zaokružen.

Od pratećih sadržaja na bazenu i ove godine biće biznis plivanje, obuka neplivača, a svoje termine imaće vaterpolisti i triatlon klub. Od ove godine za dame je predviđen besplatni akvabik. Jedan bespaltan termin nedeljno imaće i osobe sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, uz pratnju roditelja ili staratelja. I ove godine biće žurki na bazenu, a prva je u petak uveče, ali ne u organizaciji SC zbog nedostatka osoblja.

Predstoji velika rekonstrukcija bazena. U gradskom budžetu za ovu godinu isplanirana su sredstva za izradu projekta rekonstrukcije otvorenog bazena koja podrazumeva proširenja, nove sadržaje, kao i zamenu bazena. Trebalo bi da projekat sadrži nekoliko manjih tobogana. Za najmlađe sugrađane biće napravljeno brčkalište, a trebalo bi da se iplanira i obnova zgrade koja je stara više od 30 godina. Naime bazen je otvoren 1986. godine.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top