Gvozdić: Veliko Laole ima predispozicije da posle Petrovca bude najrazvijenije (FOTO)

Petrovac

Događaji

Gvozdić: Veliko Laole ima predispozicije da posle Petrovca bude najrazvijenije (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas su u Mesnoj zajednici Veliko Laole u saobraćaj puštene tri novoasfaltirane ulice.

Kompletno opštinsko rukovodstvo na čelu sa Duškom Nedinićem, predsednikom opštine, i Milančetom Aćimovićem, predsednikom SO, prisustvovalo je  puštanju novoasfaltiranih ulica u saobraćaj, a vrpcu su presekli pomoćnici predsednika opštine Boris Gvozdić i Dobrica Milosavljević.

Gvozdić je tom prilikom rekao da je Veliko Laole po veličini odmah iza Petrovca na Mlavi, tako da zaslužuje još više investicija.

„Od prvog dana našeg dolaska na vlast krenuli smo da radimo ne samo u Petrovcu, već i u svim mesnim zajednicama na području opštine. Trudili smo se da razvijamo svako selo u opštini, pa tako i Veliko Laole. U protekle tri godine ovde smo uradili jedan veoma bitan infrastrukturni projekat, a to je opštinski put Veliko Laole – Malo Laole. Urađeno je igralište za male sportove i nekoliko ulica su po prvi put dobile asfaltnu podlogu. Veliko Laole ima predispozicije da posle Petrovca bude najrazvijenije  i mi ćemo svi zajedno da radimo na ostvarenju tog cilja“, istakao je Boris Gvozdić.

 

Boris Gvozdić pomoćnik predsednika opštine

Ukupno je asfaltirano oko 900 metara, a vrednost ove investicije je oko 2,8 miliona dinara koji su obezbeđeni iz budžeta opštine Petrovac na Mlavi, uz učešće građana.

  • Gvozdić: Veliko Laole ima predispozicije da posle Petrovca bude najrazvijenije (FOTO)
  • Gvozdić: Veliko Laole ima predispozicije da posle Petrovca bude najrazvijenije (FOTO)

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top