Humanitarna šetnja  „Pruži ruku bolesnom drugu“ (FOTO)

Požarevac

Događaji

Humanitarna šetnja „Pruži ruku bolesnom drugu“ (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Cilj skupa je razvoj svesti o humanosti i važnosti rešavanja problema prikupljanja sredstava sistemski i dugoročno.

„Fondacija za decu“ iz Požarevca uz podršku grada Požarevca, zajedno sa institucijama, udruženjima i ustanovama, organizovala je jednosatnu šetnju. Učesnici su prošetali Tabačkom čaršijom  do Starog korzoa u Požarevcu.

Humanitarna šetnja – Pruži ruku bolesnom drugu

Renato Henc, predsednik „Fondacije za decu“ naglasio je da od danas, pa do kraja svog života, trudiće se da pomogne bolesnoj deci, ali da to neće moći sam već sa drugom decom.

 „Bez vas neću nikako uspeti ni u jednoj svojoj misli, ni u jednoj svojoj ideji. Vi ste mi dali  ideje i stihove i tako je nastala pesma „Pomozimo bolesnom drugu“, rekao je Henc.

 Tokom skupa sniman je i spot koji će biti emitovan na svim medijima.

 „Od ovog dana krećemo od nule, nemamo ništa, ali znam da ćemo sledeće godine na ovom mestu biti nasmejani. Trudiću se da sledeće godine naš grad i naši ljudi budu jedinstveni u jednoj humanoj ideji, da pomognemo ljudima. Mi smo fondacija koja se iskjučivo bavi decom obolelom od retkih i teških bolesti. Prenesite svima da nam se pridruže, koliko ko može“, rekao je Henc.

Renato Henc, predsednik Fondacije za decu

 Jedan od organizatora skupa, Goran Seger, direktor OŠ „Kralj Aleksandar Prvi“, izrazio je nadu da niko nikad više neće biti bolestan, a da mališani budu uvek nasmejani i svojim osmehom drugima pomognu.


Goran Seger, direktor OŠ Kralj Aleksandar prvi

Humanitarna šetnja  je organizovana  u okviru projekta „Probudimo humanost“, koji je „Fondaciji za decu“ odobren na konkursu grada Požarevca.

Tokom programa prikupljane donacije

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top