i-na-njih-neko-misli

Kučevo

Događaji

„I na njih neko misli“

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Centar za socijalni rad Kučeva i tamošnja biblioteka realizuju projekat namenjen korisnicima Ustanove za stare i odrasle.

Centar za socijalni rad Kučeva i tamošnja biblioteka realizuju projekat namenjen korisnicima Ustanove za stare i odrasle.

 

 

Povodom praznika Preobraženja i Velike Gospojine, u sredu, 24.avgusta, u okviru zajedničkog projekta kučevačke biblioteke i Centra za socijalni rad, "I na njih neko misli”, održana je svečanost u Ustanovi za stare i odrasle Kučevo.   

 

Na svečanosti su korisnici čitali svoju poeziju, a gradska biblioteka je svakome od njih, ali i biblioteci Ustanove,poklonila veći broj različitih knjiga.

 

 

 

Time je knjižni fond Ustanove obogaćen novim naslovima, što će obogatiti i život osoba koje su tu smeštene.  

 

“Cilj projekta je da podstakne solidarnost, kreativnost i da društveni i kulturni život korisnika naših usluga podigne na viši nivo. Zaposleni se trude da Ustanova za starije i odrasle “Kučevo” korisnicima postane pravi dom, u kome će oni živeti zadovoljno.

 

 

 

 

''Zbog toga  činimo sve što je u našoj moći da im omogućimo da zadovolje sve svoje potrebe, od primarnih, socijalnih i zdravstvenih, do kulturnih, obrazovnih, zabavnih i emotivnih,” rekla je direktorka Centra za socijalni rad, Slađana Maranović Nikolić.   

 

“Biblioteka “Nikola Siokimić – Maksim” uvek će sa najvećim zadovoljstvom učestvovati u ovakvim projektima, kao što je to i do sada činila,” izjavila je direktorka te ustanove, Violeta Ilić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top