Isključenja struje širom Braničevskog okruga 26. i 27. avgusta

Braničevo

Servisne informacije

Isključenja struje širom Braničevskog okruga 26. i 27. avgusta

Foto: pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog planiranih radova veliki broj naselja i ulica ostaće bez struje širom Braničevskog okruga.

U četvrtak, 26. avgusta, u vremenu od 8 do 13 časova, bez struje će ostati vikend naselje Rakovica, a istog dana i deo Trga oslobođenja u Velikom Gradištu od 8.30 do 13.30 sati.

Planirani su radovi u periodu od 7.30 do 12.30 časova u sledećim ulicama u Požarevcu: deo ulice 27. Aprila, od broja 87 do obilaznice sa bočnim ulicama, naselje Bresje i Tavan, naselje Kruška, Petrovački put od broja 120 prema ,,Kruški“, Zlatarska, Prešernova, Milice Srpkinje, Stevana Jakovljevića, Kobasova, Šturmova, Uroša Predića, Cara Dušana, ulica Cane Babović od broja 98 do kraja, Sojin salaš, deo Čačalice kod repetitora i fabrike Aleksa.

Istog dana bez struje će biti Ljubinje od 8 do 13.30 sati, a planirani su radovi i u mestima Kravlji Do i Šljivovac od 8 do 13 časova. Bez električne energije sutra će biti i deo Zabrđskog puta,  Zabrđe, Dobrnje, Lopušnik, Vošanovac, Bošnjak, Oreškovica i Pankovo od 8 do 13 sati.

U petak, 27. avgusta, Brnjica, Orlovi, Čezava, Glavičica, Turski Potok, Dobra i Kožice biće bez struje od 8 do 13 časova. Najavljeni su radovi i u Srednjevu – delu prema ,,Kokeru’’ od 8 do 13.30, a u istom vremenskom periodu i u mestu Donja Kruševica. Istog dana, od 8 do 14.30 biće bez električne energije Ranovac i delovi od Ranovca prema Crnom Vrhu.

To Top