Isključenje struje od 13. do 15. oktobra

Braničevo

Servisne informacije

Isključenje struje od 13. do 15. oktobra

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog seče rastinja, radova na dalekovodu i niskonaponskoj mreži, najavljena isključenja struje širom Braničevskog okruga.

Danas su bez električne energije, u vremenu od 8 do 14 časova, Kobilje i Kobilje divan u opštini Malo Crniće, deo Topolovnika koji se napaja iz TS Topolovnik 3, naselje Dedine i ulica Vojvode Mišića u Velikom Gradištu,  od 9 do 13 časova deo Lučice kod centra i doma, a od 9 do 14 sati naselje Komša u opštini Kučevo.

U četvrtak, 14. oktobra, u periodu od 8 do 14 sati, bez struje će ostati Mustapić, Mišljenovac, Lješnica, Sena, Mala Bresnica i Bukovska u opštini Kučevo, deo Donje Kruševice prema Braničevu u opštini Veliko Gradište, deo Brnjice prema Rakovici u opštini Golubac, kao i nekoliko naselja i ulica na području Požarevca: Beranje, Vinogradska, dr Arčibalda Rajca, Đorđa Janjića, dr M.Brankovića, Dušana Radovića, Janka Veselinovića, Jasenjinova, Lorkina, Roze Luksemburg i Tolstojeva.

Istog dana u Požarevcu će bez struje biti ulica Homoljska, od 9 do 14 sati, kao i Kličevac i Rečica, od 8 do 12 sati.

U petak, 15. oktobra, bez struje će biti od 8 do 14 sati naselje Ponikva u opštini Veliko Gradište, Radenka, Dejezna i Meješće u opštini Kučevo, kao i Ljubinje i Malo Gradište, u opštini Veliko Gradište. Od 8.30 do 13.30 časova bez struje će biti naselje Krivača u opštini Golubac, a od 9 do 13 sati ulica Crveni krst u Požarevcu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top