Istočna Srbija - nova turistička ponuda na tržištu Austrije

Veliko Gradište

Turizam

Istočna Srbija - nova turistička ponuda na tržištu Austrije

Foto: TO VG

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište predstavlja svoju bogatu turističku ponudu na sajmu za seniore u Beču.

Sajam za seniore održava se od 23.do 26.oktobra u hali A centralnog sajma Messe Wien, a predstavljanje se realizuje u saradnji sa turističkom agencijom „Pincum”. Na štandu se promoviše katalog agencije sa turističkom rutom Istočne Srbije koja traje nedelju dana i koja se već godinu dana realizuje dolaskom austrijskih državljana u stalnim turama od maja do oktobra.

Početna tačka svih obilazaka je Srebrno jezero, gde su turisti smešteni u luksuznom apartmanskom smeštaju. Obilasci uključuju Ramsku i Golubačku tvrđavu, manastire Nimnik i Tumane, arheološka nalazišta „Viminacijum“ i „Lepenski Vir“, kao i gradove Beograd, Vršac, Požarevac i Veliko Gradište.

Turistička organizacija znatiželjnim posetiocima, kroz katalog i film, prezentuje bogatu turističku ponudu koja uključuje dobru infrastrukturnu opremljenost, smeštajne kapacitete, sportske terene, plaže, akva park, turističke brodove, restorane, kulturno istorijske spomenike i verske objekte – Ramsku tvrđavu i manastir Nimnik, Narodni muzej u Velikom Gradištu, zadužbinu Pigozu i slikovite zgrade na Žitnom trgu, gradski park, Evropske biciklističke staze, Evropsku magistralu – Dunav, poljoprivredna gazdinstva, kao i najlepše manifestacije u opštini Veliko Gradište.

Posetioci na sajam dolaze iz cele Austrije. Istočna Srbija je nova turistička ponuda na tržištu Austrije, a agencija sklapa predugovore sa velikim brojem zainteresovanih turista.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top