istorijski-uspeh-fk-rudar-iz-stamnice

Petrovac

Sport

Istorijski uspeh FK „Rudar“ iz Stamnice

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Proteklog vikenda odigrane su utakmice baraža za popunu Braničevske okružne lige.

Proteklog vikenda odigrane su utakmice baraža za popunu Braničevske okružne lige.
 
Opština Petrovac na Mlavi je imala jednog predstavnika u jednoj baraž utakmici. Rudar iz Stamnice je novi član Braničevske okružne lige pošto je na stadionu Mladog Radnika u Požarevcu savladao favorizovanu ekipu Makce iz Makca rezultatom 1:0.

Utakmica je bila veoma teška, a protivnik iz Makca je pokazao svoje dugogodisnje iskustvo igranja u pomenutom rangu.

 


Ekipe na terenu


Stamničani su poveli na pocetku utakmice iz jedanaesterca koji je realizovao Borko Ribać. Na poluvreme se otislo sa golom prednosti.

Drugo poluvreme je bilo veoma teško po ekipu Rudara, glavni arbitar je u 65. minutu isključio strelca Ribaća, a kasnije u 75. minutu isključio i Aleksandra Arsica, tako da je Rudar ostao sa devetoricom igrača na terenu i pod velikim pritiskom igrača iz Makca.

Ipak, fudbaleri Rudara su odoleli svim naletima i napadima i do kraja uspeli da odbrane svoju rano stečenu prednost i tako omogoće ekipi Rudara iz Stamnice da se naredne godine takmiči u najvišem rangu u Fudbalskom savezu Braničevskog okruga.

 


Ekipa Rudara

 


U durugom baraž meču koji je odigran u nedelju 26.juna na stadionu VGSK u Velikom Gradištu, ekipa Mladosti iz Biskuplja bila je bolja od ekipe Desine iz Desina rezultatom 1:0. Zanimljivo je to da su obe utakmice rešene sa bele tačke.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top