Izbori između 20. marta i 3. aprila na svim nivoima?

Braničevo

Politika

Izbori između 20. marta i 3. aprila na svim nivoima?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednički, parlamentarni i beogradski Izbori u Srbiji najverovatnije će biti održani istovremeno, i to u perodu od 20. marta do 3. aprila sledeće godine, kako se moglo čuti danas na desetoj rundi međustranačkog dijaloga kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaje nezvanično Blic.

Izvor Blica koji je prisustvovao sastanku kaže da je razgovor prošao u konstruktivnoj atmosferi, i da je iskazana volja da se izađe u susret zahtevima opozicije.

„Bilo je reči da bi predsednički, parlamentarni i beogradski izbori trebalo da budu održani u isto vreme, u perodu od 20. marta do 3. aprila. Dotakli smo se i tema finansiranja kampanje, i da je je teško ispratiti troškove uz dosadašnji sistem finansiranja, pošto se 20 odsto planiranih sredstava iz budžeta raspoređuje ravnomerno podnosiocima proglašenih izbornih lista, a onda preostalih 80 osto na one koji su prešli cenzus, srazmerno mandatima. Bilo je reči da se taj procenat pomeri, da više novca dobiju podnosioci proglašenih lista“, otkriva izvor Blica.

Kompletnu vest pročitajte OVDE.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top