janosevic-sve-politicke-opcije-ujedinile-se-protiv-sns

Kučevo

Politika

Janošević: Sve političke opcije ujedinile se protiv SNS

Foto: Kučevačke novine

How Good Of A Friend Are You Really?

Opštinska izborna komisija u Kučevu u ponedeljak uveče u 20 časova utvrdila je konačne izborne rezultate na lokalnim izborima za opštinu Kučevo .

Opštinska izborna komisija u Kučevu u ponedeljak uveče u 20 časova utvrdila je konačne izborne rezultate na lokalnim izborima za opštinu Kučevo .

 

Cenzus su od pet lista prošle samo dve : koalicija okupljena oko SNS-a osvojila je 4 597 glasova i 23 mandata, GG „dr Darko Blagojević „ 4097 glasova i 20 mandata. Ostale tri liste „Socijalistička partija Srbije (SPS) Ivica Dačić“ sa 397 glasova, GG „Pokret Vlaha za bolji život „ Kučevo sa 263 i „Savez za bolje Kučevo, DSA.LDP i ZZS“ sa 178 osvojenih glasova nisu prošli cenzus.

 

Novica Janošević, predsednik OO SNS Kučevo, je čestitao svim građanima opštine Kučevo na uspešno sprovedenim izborima.

 

 

Želim da se zahvalim svima koji su izašli na birališta, obavili svoju građansku dužnost i glasali. Koalicija okupljena oko SNS-a je ostvarila veliku pobedu jer smo protiv sebe praktično imali sve ostale političke opcije. Sada se vidi da su se svi ostali ujedinili protiv nas. Kada se sagledaju rezultati sa prošlih lokalnih izbora i sadašnjih, jasno se vidi da su svi podržavali izbornu listu GG „dr Darko Blagojević“, i u tome nisu uspeli. Ispada da su ostale liste učestvovale samo “pro forme”, i zato je naša pobeda još veća. Mi smo kampanju vodili dostojanstveno i na uvrede nismo odgovarali uvredama, već smo našim biračima upućivali jasne poruke šta će mo dalje uraditi. U izbornom danu smo se taklođe ponašali krajnje dostojanstveno, a i pobedu smo dostojanstveno proslavili. Novu skupštinu opštine će mo formirati veoma brzo kako bi mogli da nastavimo sa svim aktivnostima koje su u toku. Još jednom želim da čestitam svima koji su glasali, posebno onima koji su nam dali svoj glas, sa obećanjem da će mo ispuniti sve što smo u kampanji pričali„, poručio je aktuelni i budući prvi čovek Kučeva.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top