janosevicev-rad-overila-lokalna-skupstina-foto

Kučevo

Događaji

Janoševićev rad ''overila'' lokalna skupština (FOTO)

Foto: DM

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbornici Skupštine opštine Kučevo sastali su se po 29-ti put u petak 1.aprila.

Odbornici Skupštine opštine Kučevo sastali su se po 29-ti put u petak 1.aprila.

 


Predsednik opštine Novica Janošević

 

Odbornici su usvojili dopunu Plana generalne regulacije za naseljeno mesto Kučevo, saglasili se sa pribavljanjem nepokretnosti u javnu svojinu putem neposredne pogodbe ,vezane za projekat sa firmom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 


Narodni poslamik Zoran Milekić


Usvojen je i godišnji plan zaštite upravljanja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu, izveštaj o radu JP Direkcije i JKP Kučevo za 2015. Godinu. Zeleno svetlo dato je i izveštajima o radu za prošlu i planu rada za tekuću godinu za Dom zdravlja u Kučevu, Turističku organizaciju Kučevo, spomenik prirode “Pećina Ceremošnja” i “Pećina Ravništarka”, biblioteku “Nikola Sikimić Maksim”, Centar za kulturu, Centar za socijalni rad i Štab za vanredne situacije opštine Kučevo. Prošao je  i  izveštaj o radu predsednika opštine Kučevo, Opštinskog veća i Opštinske uprave.

 


Načelnica opštinske uprave Snežana Rančić


Izvesno je da će naredni saziv doneti promene u političkoj strukturi budućih kučevačkih parlamentaraca jer dve stranke koje su imale odbornike u aktuelnom sazivu ( VDSS Bor i VDS Negotin )više ne deluju u Kučevu i neće učestvovati na narednim izborima.  SPS  će prvi put nakon 1996. godine, samostalno izaći pred birače , a na prošlim izborima bili su u koaliciji sa Jedinstvonom Srbijom.

 


Direktor Doma zdravlja Miroslav Milivojević


Ova skupština odluke je uglavnom donosila, ako ne  jednoglasno, onda većinom glasova. Ukupno 43 odbornika bila su iz četiri odborničke grupe : SNS, SPS, DS-Boris Tadić i PS,PSS,VDSS i JS, dok su dvojica odbornika imali status samostalnih.

 


Direktorka Centra za kulturu Jasmina Blagojević

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top