Javna rasprava o nacrtu Odluke o izmenama Statuta opštine Golubac

Golubac

Društvo

Javna rasprava o nacrtu Odluke o izmenama Statuta opštine Golubac

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Javna rasprava je otvorena 8.novembra i trajaće do 27.novembra.

Opštinsko veće opštine Golubac poziva građane,udruženja, stručnu i ostalu javnost, da se upoznaju sa tekstom nacrta Odluke o promeni Statuta opštine Golubac, koju je izradila Skupštinska komisija za izradu nacrta Odluke o promeni statuta opštine Golubac.

Predlozi, sugestije i inicijative dostavljaju se Opštinskom veću opštine Golubac, putem elektronske pošte na adresu: office@golubac.org.rs ili na adresu Opštinsko veće opštine Golubac, Cara Lazara 15,12223 Golubac.

U toku sprovođenja javne rasprave o nacrtu Odluke o promeni Statuta opštine Golubac biće održan okrugli sto 25.novembra sa početkom u 11 časova u svečanoj sali Skupštine opštine Golubac. Okruglom stolu, pored članova Skupštinske komisije za izradu nacrta Odluke o promeni statuta opštine Golubac, mogu prisustvovati sva zainteresovana lica.

U toku javne rasprave sačinjava se izveštaj koji sadrži sve predloge i sugestije iznete u javnoj raspravi, kao i stavove organa nadležnog za pripremu predloga akata o podnetim predlozima i sugestijama sa obrazloženjem razloga za njihovo prihvatanje, odnosno neprihvatanje.

Ovaj javni poziv se objavljuje na internet prezentaciji opštine Golubac, kao i na oglasnoj tabli Opštinske uprave Golubac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top