Kada će biti završeni radovi na pešačko-biciklističkom mostu?

Petrovac

Društvo

Kada će biti završeni radovi na pešačko-biciklističkom mostu?

Foto: Opština Petrovac

How Good Of A Friend Are You Really?

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, na konferenciji za medije govorio je o radovima na pešačko-biciklističkom mostu i novim projektima.

Po njegovim rečima, uskoro se očekuje završetak radova na pešačko-biciklističkom mostu na Mlavi.

„Imali smo manjih tehničkih poteškoća, ali očekujemo vrlo brzo završetak radova, najverovatnije do kraja meseca. Most je već prohodan za pešake i lično smatram da je svako čekanje vredelo, jer su rezultati već sada svima vidljivi i za svaku pohvalu“, rekao je Nedinić.

 

Duško Nedinić

On je potom napomenuo da su opštini Petrovac dodeljena sredstva za dva projekta. Iz budžetskog fonda Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, odobreno je opštini finansiranje mobilnog protivplavnog sistema u vrednosti od 4 miliona i 100 hiljada dinara, dok će opština učestvovati sa 500 hiljada.

,,Ovaj projekat značiće najviše u obezbeđivanju grada, ali s obzirom na to da je mobilan, moći će u najkraćem vremenskom roku da se reaguje gde god se za to bude ukazala potreba“, kazao je Nedinić.

Drugi projekat je u potpunosti finansiran iz budžetskog fonda ministarstva u iznosu od 3 miliona i 400 hiljada dinara i odnosi se na sanaciju gradskog trga sa pripadajućom pešačkom zonom.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top