Kada će biti završeni radovi na putu Kučevo – Voluja?

Kučevo

Društvo

Kada će biti završeni radovi na putu Kučevo – Voluja?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Pre dve nedelje počeli su radovi na revitalizaciji puta Kučevo – Voluja, ukupne dužine 14 kilometara, a saobraćaj je preusmeren na asfaltirane obilaznice.

Prema rečima Ivana Rajičića, predsednika opštine Kučevo, trenutno se radi deonica puta od Kučeva do Neresnice dužine 3,5 kilometara, ali još uvek nije poznato da li će radovi biti nastavljeni.

,,Očekujem da će ovih dana biti doneta odluka o tome da li će radovi biti nastavljeni ili privremeno obustavljeni, u zavisnosti od vremenskih prilika – snega ili mraza. U svakom slučaju, do proleća očekujemo završetak svih radova”, kazao je prvi čovek kučevačke opštine za E-Braničevo.

Prema njegovim rečima, asfalt će biti debljine 15 centimetara i biće urađen po svim standardima. On ističe da je sredstva za ove radove obezbedila Republika Srbija, s obzirom na to da se radi magistralni put prvog B reda koji nije u nadležnosti opštine. Podsećamo da je okvirna vrednost kompletnog projekta 400 miliona dinara.

>>POČELA REKONSTRUKCIJA PUTA KUČEVO-VOLUJA<<

Dok traju radovi, vozači su preusmereni na alternativne asfalturane obilaznice koje su adekvatno obeležene saobraćajnom signalizacijom.

,,Saobraćaj se odvija alternativnim putem kroz centar Neresnice, preko Kisele vode, a potom pored bivšeg ŠIK-a ili preko Banjskog polja do izlaska u Koloniju, a potom ulicom Braće Ivkovića u grad”, objasnio je naš sagovornik.

To Top