Kako će ovog petka izgledati protest protiv nasilja u Požarevcu

Požarevac

Događaji

Kako će ovog petka izgledati protest protiv nasilja u Požarevcu

Foto:

How Good Of A Friend Are You Really?

U petak, 25. avgusta, u Požarevcu će biti održan deveti građanski protest “Srbija protiv nasilja”. Pored šetnje i obraćanja jednog govornika, najavljena je i akcija “Pitajte gradsku vlast”.

Tradicionalno učesnici protesta okupiće se u petak u 19 časova u gradskom parku ispred zgrade Načelstva. Prisutnima će se obratiti dr Zoran Mirković, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Opšte bolnice Požarevac.

“Kako ovaj režim duže od deceniju odbija da komunicira sa građanima, ovog petka organizujemo akciju “Pitajte gradsku vlast”. Pozivamo naše sugrađane da u pogledu svih problema sa kojima se suočavaju u gradu, a na koje se ovaj režim ne obazire ili ih prouzrokuje, napišu svoje poruke i postave gradskim čelnicima pitanja na koja ćemo od njih zahtevati odgovore koje su dužni građanima”, navodi se u saopštenju organizatora protesta.

Ruta kretanja biće: Gradski park ispred zgrade Načelstva, ulica Moše Pijade, Trg Radomira Vujovića, Radomira Milenića Rusa, Braničevcka, Knez Milošev venac, Moše Pijade i Gradski park, a šetnja se završava ispred zgrade Načelstva.

 

 

To Top