A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 131

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 131
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Kako do bespovratnih sredstava za podršku malim firmama i nezaposlenima?
Kako do bespovratnih sredstava za podršku malim firmama i nezaposlenima?

Kučevo

Događaji

Kako do bespovratnih sredstava za podršku malim firmama i nezaposlenima?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Projektom su obuhvaćene sve opštine Braničevskog okruga – Kučevo, Žabari, Žagubica, Golubac, Veliko Gradište, Petrovac na Mlavi i Malo Crniće.

Informativna sesija na kojoj će nezaposleni, kao i mala i mikro preduzeća moći da saznaju kako mogu da konkurišu za bespovratna sredstva Kraljevine Norveške, biće održana u utorak u Kučevu, u hotelu „Rudnik“, sa početkom u 11 časova.

Rok u kojem budući preduzetnici i postojeća preduzeća mogu da podnesu predloge projekata za dodelu bespovratnih sredstava Kraljevine Norveške kroz projekat „Norveška za vas“ produžen je do 15. avgusta 2019. Kraljevina Norveška izdvojila je 700.000 evra za privredne aktivnosti koje će doprineti otvaranju novih radnih mesta, a budući preduzetnici i postojeća mikro i mala preduzeća iz 91 lokalne samouprave obuhvaćene projektom mogu da zatraže podršku do 10.000 evra.

Ovaj javni poziv ima za cilj da doprinese uravnoteženijem društveno-ekonomskom razvoju kroz povećanje mogućnosti zapošljavanja i poveća socijalnu koheziju u manje razvijenim područjima. Kao rezultat ovih aktivnosti, očekuje se otvaranje najmanje 70 novih radnih mesta kroz poboljšanje poslovanja postojećih preduzeća i osnivanje novih poslovnih subjekata.

Poziv je podeljen u dve partije vredne po 350.000 evra.Prva partija namenjena je nezaposlenima koji žele da počnu poslovanje, a budući preduzetnici kojima bude odobreno finasiranje biće u obavezi da finansijski učestvuju u projektu sa deset odsto od ukupne vrednosti projekta.Na drugu partiju mogu se prijaviti preduzeća registrovana u periodu od 1. januara 2014. do 31. decembra 2018, kojima je potrebna podrška za otvaranje novih radnih mesta, a biće u obavezi da daju gotovinski udeo od 20 odsto od ukupnih troškova projekta.

Detaljni kriterijumi javnog poziva i dokumenta za podnošenje prijave dostupni su OVDE.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top