Kako je propao i drugi pokušaj nabavke klima uređaja

Požarevac

Društvo

Kako je propao i drugi pokušaj nabavke klima uređaja

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Ovih dana maksimalne dnevne temperature kreću se od 35 do čak 40 stepeni, a prema najavama meteorologa tropske temperature će potrajati, što ne ide na ruku zaposlenima u Gradskoj upravi Požarevca jer grad nije uspeo da nabavi pokretne klima uređaje za zgradu Načelstva.

Na konkurs je pristigla samo jedna ponuda koja je proglašena neprihvatljivom. Komisija je konstatovala da se ponuda preduzeća ,,Inter Techno Trade“ d.o.o. iz Niša ne može smatrati prihvatljivom jer ne ispunjava zahteve i uslove u vezi sa predmetom nabavke i tehničkom specifikacijom,

„Ponuđač nije ispunio zahteve naručioca iz tehničke specifikacije koji se odnose na kapacitet hlađenja i protok vazduha klime“, navodi se u odluci o obustavi.

Gradska uprava je javnu nabavku za kupovinu 60 pokretnih klima raspisala pre više od dve nedelje, a procenjena vrednost je 2.118.343 dinara. 

>>OTEŽAN RAD ZBOG VRUĆINA, DA LI ĆE NAČELSTVO NAPOKON DOBITI KLIMA UREĐAJE?<<

Ovo je drugi neuspešni pokušaj nabavke klima uređaja za zgradu Načelstva, a prvi je propao zbog toga što je jedan ponuđač iz Beograda doveo u zabludu Gradsku upravu.

Podsećamo da su nakon rekonstrukcije fasade zgrade Načelstva uklonjeni ranije klima uređaji i da u ovom objektu ne postoji centralna klimatizacija, pa je rad i boravak u ovim prostorijama otežan.

>>KAKO JE ZGRADA NAČELSTVA OSTALA BEZ KLIMA UREĐAJA?<<

To Top