Kako upravnik zgrada pomože građanima u teškim trenucima (VIDEO)

Požarevac

Zanimljivosti

Kako upravnik zgrada pomože građanima u teškim trenucima (VIDEO)

Foto: YouTube

How Good Of A Friend Are You Really?

Pogledajte reakcije Požarevljana na jedan humani gest. Požarevljanin koga sugrađani  uglavnom prepoznaju kao profesionalnog upravnika i sportskog radnika, i komentarišu na društvenim mrežama kao vrednog i odgovornog čoveka, rešio je da im za svoj rođendan pokloni nešto važno.

Miloš Panić iz Požarevca, diplomirani inženjer, sportski radnik i profesionalni upravnik vise požarevačkih zgrada, došao je do sjajne ideje kako da za svoj rođendan obraduje svoje sugrađane u vreme pandemije virusom korona. 
Uz pomoć jednostavnih materijala svima nama dostupnim - lastiša, folije za koričenje, samolepljive trake i sunđera, počeo sam da pravim i sastavljam jako brzo vizir maske bez 3D štampača. Za jednu vizir masku potrebno je izdvojiti oko 10 minuta kako bi je sastavili uz pomoć skalpela, makaza i heftalice koje svaka kuća ima”, priča Miloš Panić za portal E-Braničevo.
Za svoj rođendan 27. marta podelio je građanima Požarevca oko 30 maski, a kako je ova rođendanska akcija veoma dobro zaživela i građani bili oduševljeni, Miloš je nastavio da pravi sa svojim kolegama iz firme  još veću količinu vizir maski kako bi podelio i svima onima koji rade u zdrastvenim organizacijama ili su kontaktu za ljudima zbog prirode posla. 
Pogledajte VIDEO: Vizir maske kao poklon za građane
 POGLEDAJTE VIDEO:

 
Nakon objavljivanja svog videa o podeli vizir maski na svom Youtube kanalu, Miloš je oduševio sve one koje nisu ni očekivali da će se neko pojaviti na njihovom radnom mestu u vreme nestašiće bilo kakve zaštite i pokloniti besplatno vizir masku. 
Požarevljani su bili prijatno iznenađeni ovim neobičnim gestom, o čemu svedoče i brojni komentari na društvenim mrežama.
 
Uz pomoć svog tima iz firme  napravio je još 100 vizir maski i podelio svima koji su mu se dodatno javili. 
 “Video kanal je moj lični, gde izbacujem svoje radove koje lično montiram i uređujem. Cilj mojih videa je da motivišem i pokrećem u ljudima nešto lepo a to je da budu humani, originalni i da se ne boje neuspeha”, kaže Miloš.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top