Karađorđeva ulica dobila asfalt (FOTO)

Petrovac

Događaji

Karađorđeva ulica dobila asfalt (FOTO)

Foto:

How Good Of A Friend Are You Really?

Puštena u saobraćaj novoasfaltirana Karađorđeva ulica u Petrovcu na Mlavi.

Karađorđeva ulica je vrlo značajna za opštinu i za sam Petrovac jer u tom kvartu ima više od sto domaćinstava.

“Podsetiću da smo ovde početkom godine uradili kanalizaciju, a sada smo u sadejstvu sa Ministarstvom privrede uspeli da završimo i asfaltiranje ove ulice.Ovaj deo grada je posebno značajan za nas jer smo ove godine imali jako teške trenutke. Noćima smo branili grad od poplava, a ova ulica bila je naročito pogođena. Vrednost investicija je oko četiri miliona dinara sa PDV-om.Opština Petrovac na Mlavi je učestvovala sa polovinom sredstava, a drugu polovinu je obezbedilo Ministarstvo privrede.Sada stvaramo preduslove za bolji život svih građana i zato nam je potrebno da imamo puteve, da imamo infrastrukturu, da glavni infrastrukturni projekti budu uvaženi  od vlade”, istakao je predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić.

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi 

Nedinić je još dodao da će u narednih desetak dana biti otvoren tender za rekontrukciju svih vodotokova drugog reda, a da će kroz tri - četri meseca otpočeti i radovi na rekonstrukciji.

Pred velikim brojem stanara ove ulice, članova rukovodstva opštine, direktora ustanova i preduzeća, presecanjem vrpce put su u saobraćaj pustili predsednik opštine Duško Nedinić i predsednik Skupštine opštine Milanče Aćimović.

Dejan Milošević, jedan od pokretača akcije za asfaltiranje Karađorđeve ulice, zahvalio se predsedniku opštine i kompletnom rukovodstvu na uspešno realizovanom projektu koji je od velike važnosti za stanare ove ulice.

Dejan Milošević

  • Karađorđeva ulica dobila asfalt (FOTO)
  • Karađorđeva ulica dobila asfalt (FOTO)
  • otvaranje-karadjordjeva-2
  • Karađorđeva ulica dobila asfalt (FOTO)
  • Karađorđeva ulica dobila asfalt (FOTO)
  • otvaranje-karadjordjeva-2

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top