Karate sekcija „Vrelo“ Žagubica upisuje nove članove

Žagubica

Sport

Karate sekcija „Vrelo“ Žagubica upisuje nove članove

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Sekcija od 2016. godine fumkcioniše u okviru Sportskog udruženja „Panteri 012”.

Dobri rezultati Karate kluba „Vrelo“ zabeleženi su i u prethodnom periodu na Evropskom prvenstvu, kao i na mnogim drugim kupovima i takmičenjima, a ono što posebno raduje prema  rečima Tomislava Jelića, trenera Sportskog udruženja karate kluba „Vrelo“ Žagubica., jeste angažovanje mlade dece koja su veoma vredna i uporna, a uspehe mladih karatista prepoznala je i lokalna samouprava Žagubica.

„Karate je praktično sport – fenomen 21. veka. Sport u kome u svetu vežba preko 100 miliona vežbača. Zašto baš karate? Stručnjaci kažu da je kao jedan moderan bazičan sport najpovoljniji za psihofizički razvoj dece u najmanjem uzrastu. Dobrodošla su deca od pet godina pa nadalje. Neki roditelji pitaju da li mogu mlađi. U principu, ne da mi njima branimo, nego jednostavno, deci u tako malom uzrastu ne može da se zadrži pažnja. Za svu decu su vrata otvorena i svako ima pravo da bude tu, da se pravilno i zdravo razvija, da se druži sa decom, da nauči šta je upornost, odgovornost i istrajnost“, rekao je Jelić.

Prema njegovim rečima početak školske godine je najbolji period  za upis novih članova, a  to možete učiniti  svakog  utorka i petka od 15 časova, u Žagubici , i od 17  časova u Krepoljinu. Sekcija od 2016. godine fumkcioniše u okviru Sportskog udruženja „Panteri 012”.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top