Ko je kvazinovinar, a ko su funkcioneri SNS koji rade protiv gradonačelnika?

Požarevac

Društvo

Ko je kvazinovinar, a ko su funkcioneri SNS koji rade protiv gradonačelnika?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović, juče je na svom privatnom Fejsbuk profilu napisao da će protiv lica za koja je 100% siguran da stoje iza niza tabloidnih tekstova podneti krivičnu prijavu za narušavanje ugleda i časti njegove porodice.

„Sumnje da su to visokopozicionirani funkcioneri ili funkcioner SNS unutar GrO SNS Požarevac danas su mi dodatno potvrđene. Takođe, imam saznanja da je glavni izvršitelj i tekstopisac jedan kvazinovinar iz Požarevca čije ime počinje inicijalom "I", a ima poznati nadimak u Požarevcu. A ima tu i starijih i prekaljenih funkcionera/tekstopisaca, otimača zemlje, raznoraznih finansijera koji žele da izguraju svoje interese bez obzira na žrtve. Dakle, gospodo draga, narušavanje ugleda moje porodice i suze mojih najbližih vam neću oprostiti... Obećavam nikada…

I pored toga što je predsednik Aleksandar Vučić na Glavnom odboru SNS poručio članovima da ne rade jedni protiv drugih, da ne naručuju tekstove jedni protiv drugih, oni su se drznuli da i dalje objavljuju naručene i plaćene tekstove u istom tabloidu gde se na najgori način pre svega napada porodica Aleksandra Vučića. To im nije bilo dovoljno pa je u negativnom kontekstu takođe pomenut i predsednik Izvršnog odbora SNS, gospodin Darko Glišić, koga ja zaista cenim, ali ne zbog toga što me štiti, kako piše u poslednjem tekstu, već što obavlja savesno svoju funkciju u stranci i na lokalnom nivou.

Sramota je gospodo ovo što radite, sramota je i pitam se kako ćete sutra moći da prošetate ovim gradom kada gospodine visokopozicionirani funkcioneru u SNS i ti, namerno kažem ti, kvazinovinaru izgubiš svog mentora... Grad Požarevac je mali i sve se zna. Ponavljam, napad na moju porodicu i porodice drugih vam neću oprostiti. Eto ja rekoh, pa kud puklo da puklo“, napisao je Pavlović na svom Fejsbuk profilu.

Pored toga, on je još napisao i da je dobio molbu za sastanak sa kompanijom „Elias Eco“ u cilju pronalaženja rešenja da se na prostoru prethodno najavljene fabrike za izgradnju panela ipak izvrši prenamena u izgradnju spalionice.

>>KOREJCI NE ODUSTAJU OD SPALIONICE, ALI…<<

To Top