Koalicija SPS-JS u Petrovcu predala odborničku listu

Petrovac

Politika

Koalicija SPS-JS u Petrovcu predala odborničku listu

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Večeras je predata izborna lista „Socijalistička partija Srbije  Ivica Dačić -  Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma“ u Petrovcu na Mlavi.

Lista je podržana sa blizu 1.600 potpisa.
Lista se sastoji od 50 kandidata i veoma je podmlađena, 90 odsto su mlađi od 45 godina. Na listi je više od 40 odsto žena,  što znači da smo ispoštovali zakonsku obavezu“, istakao je Dragan Marković, predsednik Opštinskog odbora SPS Petrovac na Mlavi.


 „Svi smo domaćini, ljudi koji su se dokazali u svom poslu, a imamo i puno mladih koji su završili škole i koji će se tek dokazivati“, nadovezao se Draško Miljković, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Petrovac na Mlavi.

Predajom liste u Petrovcu na Mlavi za lokalne izbore zaokružen je prvi korak u izbornom procesu, kazao je Radiša Dragojević, koordinator za izbore na lokalnom i parlamentarnom nivou ispred SPS za Braničevski okrug.


 „Sve opštinske organizacije SPS u Braničevskom okrugu predale su liste za lokalne izbore, izuzetak je opština Golubac gde SPS nastupa zajedno sa Srpskom naprednom strankom. U svim drugim opštinama SPS, bilo u koaliciji sa JS ili samostalno, ima svoju listu. Sve liste su pod rednim brojem dva. Od 50 kandidata na listi, 30 njih se prvi put kandiduje, a od 20 koji su ranije nastupali, 15 je bilo na prošlim izborima“, naglasio je Dragojević.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top