Kobna svađa oko prtljaga - preminuo vozač autobusa u Požarevcu

Požarevac

Hronika

Kobna svađa oko prtljaga - preminuo vozač autobusa u Požarevcu

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Vozač autobusa koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog napada od strane putnika D. M. (1963), advokata iz Velikog Gradišta, doživeo infarkt,  preminuo je jutros oko 5 časova u požarevačkoj bolnici.

Ovo za E-Braničevo potvrđuje dr Danko Nikolić ,direktor bolnice, navodeći da je ovakav ishod očekivan nakon višednevne kome u kojoj se pacijent nalazio.
Vozač  Zoran Miladinović je od 24.novembra kada se incident dogodio, bio na aparatima. Lekari na Koronarnom odeljenju, gde je jutros i preminuo, punih šesnaest dana su se borili za njegov život.  On je i ranije imao probleme sa srcem.
VOZAČ AUTOBUSA DOŽIVEO INFARKT ZBOG SVAĐE OKO KOFERA    
 Podsećamo,u  nedelju 24.novembra na Autobuskoj stanici u Požarevcu, prema navodima policije osnovano se sumnja da je D. M. (1963) iz Velikog Gradišta nakon verbalne rasprave oko navodno izgubljenog prtljaga svog sina, fizički napao vozača autobusa.  Kofer je pronađen a on je potom pobegao, dok je vozač doživeo infark i završio u bolnici .
On je kolima Hitne pomoći prebačen sa stanice u bolnicu, bez svesti i znakova života,a brzom intervencijom lekara izvršena je reanimacija. Uprkos oživljavanju, Zoran Miladinović sve vreme je bio u komi.
UHAPŠEN GRADIŠTANAC ZBOG KOGA JE VOZAČ AUTOBUSA DOBIO INFARKT
 Napadača je policija uhapsila iste večeri kada se sve dogodilo,a dva dana potom određen mu je pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke, potvrđeno je tada za E-Braničevo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.
VOZAČ AUTOBUSA U KRITIČNOM STANJU, NAPADAČU ODREĐEN PRITVOR 
 Na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

 
 
 
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top