Koja zanimanja nudi Ekonomsko-trgovinska škola u Požarevcu (FOTO)

Braničevo

Društvo

Koja zanimanja nudi Ekonomsko-trgovinska škola u Požarevcu (FOTO)

Foto: ETŠ

How Good Of A Friend Are You Really?

Završili ste osmi razred i sada je na redu odluka o budućem zanimanju. Ovo je jedna od najvažnijih odluka u životu i zato se dobro informišite.

Ekonomsko – trgovinska škola u Požarevcu ima cilj da formira obrazovane i zdrave mlade generacije. Pritom, uvažava interesovanja i potencijale učenika, omogućava im interaktivne i savremene metode učenja uz odlične tehničke uslove i opremljenost.

 U školskoj 2022/2023. godini, Ekonomsko-trgovinska škola u Požarevcu upisuje sledeće obrazovne profile:

Ekonomski tehničar – 30 učenika

- Finansijsko-računovodstveni tehničar – 30 učenika

- Komercijalista – 30 učenika

- Turistički tehničar – 30 učenika

- Trgovac – 28 učenika + 2 učenika po dualnom programu

- Konobar – 15 učenika

- Poslastičar – 15 učenika

- Kuvar – 30 učenika

U školi postoje i vannastavne aktivnosti, odnosno sekcije:  sportska, dramska, literarna, ekološka, bibliotečka sekcija, kao i školski hor. Tu je i učešće u kvizovima i takmičenju „Ja imam talenat“. Aktivno radi i učenička zadruga „Horizont“ koja se bavi keteringom, pruža izbor raznovrsne hrane. Učenici svojom kreativnošću i osećajem za estetiku dekorišu hranu. Moguće je i učestvovanje u uređivanju školskog časopisa.

 Sve ostale informacije možete dobiti u Ekonomsko-trgovinskoj školi u ulici Jovana Šerbanovića 6, na telefon 012 221 560 ili putem elektronske adrese [email protected]

Svi detalji nalaze se i na sajtu škole:  www.ekonomskapo.edu.rs.

Budite mudri pri odlučivanju čime ćete se baviti u životu, poručuju budućim srednjoškolcima iz Ekonomsko-trgovnske škole u Požarevcu.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top