Koje će trgovine u Braničevu nedeljom od 4 do 7 biti otvorene za starije od 65?

Braničevo

Ekonomija

Koje će trgovine u Braničevu nedeljom od 4 do 7 biti otvorene za starije od 65?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikaija objavilo je spisak trgovinskih objekata koji su predviđeni za rad nedeljom od 4 do 7 ujutru, a u kojima će moći da se snabdevaju stariji građani od 65 godina.

U Požarevcu će nedeljom od 4 do 7 ujutru raditi sledeće prodavnice: “Deleze”, adresa Vardarska 3, DIS u Đure Đakovića bb, “Idea” u Moše Pijade 40, “Styline” adresa Šumadijska 21-23, “Trgovina Lilić” na sledećim adresama: Lole Ribara 2, 27. Aprila 66, Vojske Jugoslavije bb, Knez Milošev venac 18a, “Mleki” na adresi Požarevački Partizanski Odred 2 i Čede Vasovića 76 Triangl, “Union MZ” – kuća mesa na sledećim adresama: Knez Milošev Venac bb (kod Železničke stanice) i Moše Pijade 12.

Kostolčanima starijim od 65 godina dostupna je za sada jedna prodavnica, “Trgovina Lilić” u krugu zelene pijace bb.

Na području opštine Petrovac na Mlavi za najstarije građane biće otvorene sledeće prodavnice: “Idea” u Srpskih vladara 171, DTL u Moravskoj 44, u ulici Petra Dobrnjca 131 i u Srpskih Vladara 232, kao i nekoliko seoskih naselja: Šetonju, Burovcu i Velikom Laolu.

Najstariji sugrađani u opštini Žagubica moći će nedeljom da pazare u trgovini DTL u ulici Nikole Pašića 1 i Cara Lazara 29.

U Kučevu će samo za najstarije građane nedeljom biti otvorena trgovina DTL u ulici Svetog Save 185 i “Styline” u ulici Svetog Save 85.

U opštini Žabari samo će jedna prodavnica raditi nedeljom od 4 do 7 ujutru i to DTL u ulici Kneza Miloša 72 u Žabarima.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top