Kompanija “Bambi” o požaru u fabrici

Požarevac

Saopštenja

Kompanija “Bambi” o požaru u fabrici

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na brojna pitanja portala E-Braničevo iz kompanije “Bambi” još uvek nemaju odgovore i ne žele da spekulišu dok istraga traje. Ipak, povodom požara koji je u subotu zahvatio delove proizvodnog pogona u Požarevcu, u našu redakciju stiglo je saopštenje “Bambija” koje prenosimo u celosti.

Požar koji se dogodio u našoj fabrici, uspeli smo da ugasimo juče kasno u noć uz intervenciju vatrogasnih službi. Za nas je najvažnije da niko od naših zaposlenih nije povređen i svi su evakuisani na sigurno. Nastavljamo da podržavamo lokalne vlasti da nam pomognu da razumemo šta se dogodilo.

Ostajemo blizu naših zaposlenih u ovim teškim trenucima. Iako su neki delovi naših objekata oštećeni, želimo da se vratimo poslovanju što je pre moguće i o tome ćemo obaveštavati naše kupce.

 Podelićemo više informacija kada ih budemo imali. “Bambi” je oduvek bio omiljen brend među mnogim generacijama. Uz napore i posvećenost našeg tima i podršku koju dobijamo od svih naših partnera, uvereni smo da će se ovo nastaviti i u godinama koje dolaze.

To Top