Korporativna odgovornost požarevačke firme

Požarevac

Društvo

Korporativna odgovornost požarevačke firme

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Grad Požarevac je u vreme vanrednog stanja izazvanog korona virusom dobio nekoliko donacija od domaćih privrednika, a sa tim novcem je nabavljena oprema za Dom zdravlja, Bolnicu i Zavod za javno zdravlje.

Akciji se priključila i kompanija “Bambi”, koja je donirala dva miliona dinara. Rukovodstvo ove firme je odlučilo da pomogne gradu u kome posluju za vreme pandemije korona virusa, a pored toga napravljen je i dogovor o pomoći i sa Vladom Republike Srbije.

Oprema koja je nabavljena za Požarevac biće u toku sledeće nedelje, prema određenoj specifikaciji, podeljena Domu zdravlja, Bolnici i Zavodu za javno zdravlje. U subotu je uručeno 50 skafandera Zavodu za javno zdravlje. Takođe, obezbeđeno je 52 hiljade zaštitnih rukavica, 2.800 zaštitnih mantila, 10 hiljada hirurških kaljača, sedam hiljada zaštitnih kapa, 500 antibakterijskih gelova i 500 zaštitnih naočara.

Pored ove donacije, kompanija “Bambi” je opredelila jednu i po tonu svojih proizvoda koje će po već ustaljenom režimu deliti gradski volonteri.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top