Krstarenjem Dunavom obeležen Dan opštine

Veliko Gradište

Događaji

Krstarenjem Dunavom obeležen Dan opštine

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Veliko Gradište proslavlja Svetog Iliju, a poseban, pomalo neuobičajen program je priređen juče.

Prijem je organizovan na brodu „Ana“ koji je plovio od Velikog Gradišta do Ramske tvrđave.

Prijem na brodu „Ana“

Predsednik opštine Dragan Milić, ukratko je predstavio rad lokalne samouprave u proteklom periodu naglasivši da je postignut cilj da kroz usvajanje budžeta normalno funkcionišu sve javne ustanove i preduzeća i da se realizuje deo programa koji je obećan građanima, kao i da se nastavi uspešna saradnja sa Vladom Republike Srbije.

„Nastavili smo sa nagrađivanjem najboljih učenika koji su osvajali republička takmičenja, a ove godine smo imali izuzetan rezultat, pre svega u sportu, gde su naši odbojkaši osnovne škole prvaci Srbije, pionirska ekipa VGSK prvak Srbije, kao i odbojkaši Srednje škole koji su predstavali Srbiju na svetskom prvenstvu u Češkoj i osvojili treće mesto.

Naša opšina dobila je ove godine nagradu Kapetan Miša Anastasijević kao najbolja lokalna samouprava u Srbiji. Ovo priznanje prija jer je na neki način cenjen rad svih građana, svih predstavnika javnih preduzeća i ustanova. Svima se ovom prilikom zahvaljujem ali i podsećam da ne možemo da se uljuljkamo i da mislimo da smo završili sav posao, nego da moramo u narednom periodu da damo još veći doprinos da realizujemo sve obaveze i zadatke“, kazao je Milić.

Dragan  Milić, predsednik opštine Veliko Gradište

Kao poseban vid javnog priznanja za postignute rezultate i dostignuća u svim oblastima stvaralaštva od značaja za unapređenje, razvoj i afirmaciju opštine Veliko Gradište, opštinska nagrada u vidu diplome dodeljena je zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Detaljnije o dobitnicima OVDE

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top